MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

Importants afectacions del trànsit pel pas de la Vuelta i l'operació tornada de vacances

El pas de la Vuelta Ciclista ha provocat importants alteracions d

El pas de la Vuelta Ciclista ha provocat importants alteracions del trànsit en un cap de setmana de tornada de les vacances per a molts conductors. Les línies nacionals i comunals d'autobús també han patit aquestes tallades de trànsit per facilitar el pas dels corredors.

 

Els talls més importants s'han produït a la Carretera General 2 que uneix Andorra la Vella amb Encamp on l'aturada continuava fins a la fi de la cursa per arribar als Cortals. De fet d'afectacions hi hagut a totes les parròquies a diferents moments de la jornada ja que fins i tot abans del pas dels ciclistes ja s'havien produït els primers talls a la xarxa.

També retencions de fins 3,5 km d'entrada al país per la frontera hispanoandorrana degut, a més dels talls per la competició esportiva, per l'operació tornada de les vacances de l'estiu. Abans però les cues eren en sentit sortida del país amb els vehicles aturats durant lapses de temps relativament llargs.

Les imatges que oferien les carreteres andorranes contrastaven entre els trams amb cues de vehicles com les vies completament buides per les quals no es podia passar fins que finalitzés la cursa.

L'altre ingredient que ha complicat la jornada ha estat la pluja ja que quan es dona aquesta circumstància s'ha d'aturar el Funicamp per precaució i seguretat davant la possible caiguda d'un llamp. Això ha afectat momentàniament les persones que volien abandonar la zona dels Cortals després de la cursa.

Els talls han començat a quarts de dotze del matí i s'han anat succeint durant tota la jornada però sense provocar cap incident d'importància com ha informat el Servei de Policia.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Xus Medrano

Informació relacionada

34.201.3.10