MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

La comunitat d'emprenedors més gran del món s'instal·la a Andorra

www.andorradifusio.ad

Nova finestra per atraure talent i donar a conèixer el potencial d'Andorra en l'àmbit de l'emprenedoria i les empreses tecnològiques. S'instal.la a Andorra la plataforma Startup Grind, que està present a 125 països i 365 ciutats d'arreu del món.

Startup Grind, patrocinada per Google for Entrepreneurs, és la comunitat d'emprenedors més gran del món. Creada a Silicon Valley, està present a 125 països i 365 ciutats.

A partir d'ara també hi serà a Andorra. L'objectiu és compartir coneixement, atreure talent i ajudar els emprenedors a tirar endavant les seves idees. El seu director, Ferran Martínez, destaca que l'objectiu és "explicar què es fa aquí, fer coses a Andorra, portar gent de fora que pugui veure Andorra com una oportunitat i exportar el talent cap a fora". Va dirigit "tant a emprenedors que estan creant start-ups com a altres empreses que han nascut aquí o fora i s'hi poden instal·lar".

Startup Grind reproduirà a Andorra el format que desenvolupa arreu del món i que consisteix en entrevistes en les quals s'expliquen experiències d'èxit "per inspirar la gent que estigui escoltant", ja que "s'emetran per tot el món a través dels mitjans audiovisuals dels quals disposem per arribar a milions de persones".

L'acte de presentació es farà aquest dimecres a càrrec del ministre Gilbert Saboya, que explicarà el conveni signat amb el MIT. Startup Grind compta amb la col·laboració d'Actua i el Niu d'Andorra Telecom.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Ruben Calvo
Imatge cedida: Startup Grind powered by Google for Entrepreneurs

3.233.215.231