MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 32º

El Temps Darrera previsió

Isak Férriz estrena a Netflix 'Feria: La luz más oscura'

www.andorradifusio.ad

L'andorrà Isak Férriz torna a les sèries de plataforma. Ho fa en el paper d'un investigador que haurà de descobrir què hi ha darrere d'un estrany ritus que ha deixat un reguitzell de morts en un petit poble. Aquest divendres s'estrena a Netflix 'Feria: La luz más oscura'.

Férriz estrena personatge. És Álvaro Guillén, un guàrdia civil que haurà d’investigar una sèrie de morts estranyes a Feria, un poblet blanc d’Andalusia, que semblen tenir un mateix origen.

Enmig d’aquest ambient, dues joves Eva i Sofia, els pares de les quals han desaparegut just abans de la troballa de més d'una vintena de morts intentaran sobreviure en un poble on ara seran assenyalades sense saber si són objectiu d'un ritus o una peça més d’aquesta història amb més ingredients de fantasia que no pas de realitat.

No és la primera vegada que Isak Férriz es posa en el paper d'un investigador però sí per endinsar-se en el que amaga el culte a la llum i que es podrà descobrir al llarg de vuit capítols en aquesta primera temporada que s'estrena divendres a Netflix.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Netflix 
Locució: Oliver Jaén