MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 24º

El Temps Darrera previsió

Jornada per recaptar fons per al càncer infantil a càrrec de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

El 15 de febrer se celebra el dia internacional del càncer infantil, i apropant-se aquesta data, l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma ha organitzat la primera jornada solidària per col·laborar en la seva investigació.

L'Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma ha organitzat una jornada per recaptar fons per al càncer infantil. Una iniciativa per gaudir en família amb un transfons solidari. 

L'educadora i mare d'una nena amb càncer infantil, Maria Arroyo explica que és una bona inicitatva per fer visible la malaltia. "Que la gent vegi que el càncer infantil existeix i malauradament a Andorra hi ha entre 5 i 7 nens amb càncer infantil."

La jornada, a més de comptar amb diverses activitats que han tingut èxit, sobretot amb els més petits, com el contacontes, el pinta cares, fer polseres o la ja tradicional xocolatada, ha servit també per conscienciar els nens sobre aquesta malaltia.

Molts dels assistents ho han valorat positivament : "És una molt bona iniciativa i no costa res venir i ajudar". I els més menuts tenen clar que "solament vull ajudar".

Vist l'èxit d'aquesta primera edició, tenen previst continuar-la. Els diners recaptats són per a l'Associació Polseres Candela i la Xocolatada Solidària per a la recerca del càncer infantil.

informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias