MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 22º

El Temps Darrera previsió

Josep Maria Rossell: "La justícia pateix un col·lapse a causa de diverses circumstàncies"

www.andorradifusio.ad

Per Josep Maria Rossell, titular de Justícia i Interior, la situació de la justícia és de "col·lapse" i per això s'ha de fer un pla de xoc per millorar-la. Així ho ha recalcat després del jurament del càrrec dels dos nous notaris.

Durant la sessió de Consell General d'aquest dijous, Josep Maria Rossell ja va avançar que volia dur a terme un pla de xoc per millorar la situació de la justícia. Es vol trobar amb batlles, magistrats i fiscals per saber les seves inquietuds i si fa falta, com sembla, ampliar els recursos econòmics i humans. Afirma que, properament hi haurà un document de la Taula de la Justícia, on es farà una anàlisi més detallada.

Rossell ha tornat a remarcar que "la justícia pateix un col·lapse a causa, segurament, de diverses circumstàncies, no només una".  El seu pla de xoc "consistiria primerament a estudiar quina és la situació actual". 

Ho ha dit aquest divendres al matí en el jurament del càrrec dels dos nous notaris, dos exbatlles: Jordi Paris i Jordi Junyer. Aquest últim opina que "amb cinc notaris en actiu el país pot fer front a tots els reptes que se li presentin perquè n'hi ha tres d'experimentats i els dos nous entrem amb il·lusió i força".

El notariat tanca així la seva particular crisi que ha tingut darrerament perquè hi havia massa volum de feina i pocs efectius.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Arnau Teixidó

 

Informació relacionada