MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Jover creu que la denúncia d'UPA és una maniobra per intentar desgastar la figura d'Espot

www.andorradifusio.ad

DA qualifica de maniobra electoralista la denúncia a la junta electoral d'UPA contra Xavier Espot arran de la proposta de creació del servei d'atenció integral a la dona. Recorden que en anteriors ocasions el cap de llista de la formació, Alfons Clavera, ha protagonitzat accions encaminades a desgastar la figura d'Espot.

Sorpresa absoluta i perplexitat: així qualificava Eric Jover la reacció del seu partit davant la demanda presentada per UPA a la junta electoral. En concret l'opció liderada per Alfons Clavera vol que s'insti la fiscalia a investigar una possible vulneració de la constitució per part de Xavier Espot, referent a la proposta de crear un servei d'atenció i acompanyament a les dones que vulguin avortar perquè ho puguin fer fora del país.

Jover creu que l'objectiu d'algunes formacions no és concórrer a les eleccions, sinó atacar el candidat de DA. "La manera d'entendre-ho tot plegat és pensar que l'objectiu de la seva candidatura no és guanyar com més consellers millor i fer representar a alguns ciutadans, sinó fer soroll, desgastar i utilitzar totes les formes possibles per atacar el candidat de Demòcrates per Andorra", insisteix el president de DA.

També recordava que els atacs als polítics de DA per part del cap de llista d'UPA venen de lluny. "És la persona que va atacar l'honorabilitat del ministre Cinca, associat amb les denúncies del senyor Samarra. Hi ha una tendència, estic bastant disgustat perquè encara no hem entrat en campanya electoral i ja s'intenta fer soroll", lamenta Jover.

El president de DA també recordava acusacions de Clavera en contra dels treballadors del centre d'acolliment.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Guillem Casal

Informació relacionada