MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 25º

El Temps Darrera previsió

Joves iberoamericans faran treball de camp a la vall del Madriu durant un campament al juliol

www.andorradifusio.ad

La vall del Madriu, patrimoni Mundial de la Unesco, serà el destí del campament on joves d'Andorra i alumnes provinents d'Iberoamèrica conviuran dues setmanes. A través d'un extens treball de camp els estudiants aprendran la importància mediambiental i cultural que té aquest andorrà.

Una vintena d'alumnes provinents de diverses regions d'Iberoamèrica viatjaran a Andorra per compartir amb alumnes del país un projecte que pretén fomentar els valors que promouen els camps de la Unesco.

Junts conviuran en un campament a la vall del Madrid Madriu-Perafita-Claror on a través d'un conjunt d'activitats absorbiran valors com la col·laboració, la solidaritat i la convivència.

A nivell de continguts, aprendran sobre pedra seca, gestió del sòl, biodiversitat i gestió de boscos. En aquest darrer punt, faran treball de camp col·laborant amb la brigada de camins per rehabilitar els camins empedrats de la vall. També estan previstos tallers més enllà del Madriu, cap a nuclis urbans.

El campament està impulsat per la Comissió Nacional per a la Unesco (CNAU), amb el Govern. També hi col·laboren els comuns.

Informa: Silvia Callís/Agència ANA
Imatge: Arxiu RTVA

3.231.220.225