MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

El Laboratori de les Arts homenatjarà Queen amb el musical 'We will rock you'

www.andorradifusio.ad

'We will rock you', el musical amb la força de Queen arriba a Andorra amb el Laboratori de les Arts de Sant Julià de Lòria. A partir d'aquest dilluns s'obren les inscripcions per a aquells que vulguin formar part del taller formatiu i de la representació d'una obra que sonarà a Queen però on no hi haurà cap dels seus components.

'We will rock you', de Ben Elton, es va representar per primera vegada a Londres el 2002 i ha girat per mig món.

En un moment en què el grup està més vigent que mai, el Laboratori de les Arts recupera aquest text que situa a l'espectador en un temps futur en què la creació artística és prohibida i perseguida.

La directora de L'Animal Escola de Teatre, Irina Robles, explica que "hi ha tot un grup de somniadors, bohemis i rebels que desafiaran la repressió d'aquest nou ordre i faran possible que el rock&roll torni a sonar". "Recuperaran totes les llibertats preses per Killer Queen, que és la dictadora que impedeix que creadors i artistes puguin sonar".

El taller que es farà cada dissabte a partir del 12 gener vol aplegar joves a partir de 14 anys i adults que vulguin actuar, cantar, ballar o tocar un instrument.

La directora de Líquid Dansa, Mònica Vega, posa en relleu com hauran de jugar amb tots els perfils que ja s'han anat trobat en experiències anteriors: "gent que balla, que no ha ballat mai, que vol ballar i no en sap..."

Quant a la vessant musical. el director de l'Escola de Música Moderna, Oriol Vilella, remarca que "Queen sona d'una manera i els musicals d'una altra". En aquest sentit "no anirem a imitar els estils, sinó allò que apareix a les cançons, l'harmonia i algun 'solo' característic". Considera que "és un exercici per a alumnes avançats de l'escola pel fet de tocar en directe amb gent cantant i ballant que depèn del teu ritme".

Les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer a L'Animal Escola de teatre, Liquid Dansa, l'Escola de Música Moderna o al comú de Sant Julià de Lòria.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Guillem Casal

3.227.240.143