MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 27º

El Temps Darrera previsió

Els liberals d'Ordino veuen un pacte amb Demòcrates a les comunals com l'opció més coherent

www.andorradifusio.ad

Eva Choy, consellera de la minoria liberal al comú d'Ordino, creu que el més coherent seria que anessin junts amb els demòcrates a les comunals. Josep Àngel Mortés, cònsol major demòcrata de la parròquia, no descarta aquesta opció.

Sandra Tudó, consellera de la minoria liberal d'Ordino, ha assegurat que no tornarà a encapçalar una llista a les eleccions comunals a Ordino.

L'altra consellera de la minoria liberal, Eva Choy, creu que encara és d'hora per parlar d'aquesta qüestió, però que hi ha possibilitats més factibles que d'altres. Considera que "si hi ha una coalició en el govern, seria coherent que també hi fos en les comunals". Amb tot afegeix que "en les comunals ja sabem que hi ha molts personalismes" i diu que cal tenir en compte "les particularitats que hi ha a Ordino". "Caldria veure si és factible o possible una coalició", ha conclós.

Josep Àngel Mortés ha confirmat que aspirarà a la reelecció com a cònsol major, tot i que encara no està clar que Gemma Riba, la cònsol menor, torni a anar en llistes.

Pel que fa a una coalició amb els liberals tampoc la rebutja. Considera que "s'hauria de valorar si és factible aquesta opció o altres com incorporar independents". "Al final a les comunals o al comú es valoren més les persones que els partits".

Ordino ha celebrat una sessió de consell on s'ha tirat endavant el projecte de la casa de la muntanya. Les obres podrien durar uns tres mesos.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà