MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 22º

El Temps Darrera previsió

La línia d'autobusos del Pas recupera aquest dimarts els horaris anteriors al canvi

www.andorradifusio.ad

La línia d'autobusos del Pas de la Casa recuperarà des d'aquest dimarts els horaris d'inici i final de jornada que eren vigents abans de la posada en marxa de la nova estructura de transport interurbà. Els usuaris s'havien queixat que el servei havia quedat retallat mitja hora al matí i a la nit.

Una reunió a tres bandes entre el comú d'Encamp, el Govern i la concessionària del servei ha determinat tornar de manera immediata als horaris anteriors a la posada en marxa del nou servei d'autobusos.

Així, la línia quatre tornarà a arrencar mitja hora abans. El primer servei sortirà a les 6.15h i el darrer a les 21.20h.

Altres qüestions sobre la taula

En la trobada també s'han posat sobre la taula altres dues qüestions. D'una banda, que la freqüència de pas sigui cada trenta minuts, un fet que ara només passa les primeres hores del matí.

De l'altra, que la línia faci parada al centre d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany, perquè ara fa un recorregut més perifèric.

Són dos punts que el Govern decidirà amb la concessionària i hi ha previst que es prengui una decisió definitiva a final de setmana. En paral·lel també s'han manifestat demandes en d'altres línies i es treballa per ajustar horaris i parades.

Informa: David Domingo
 

Informació relacionada

34.204.168.209