MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Lluita, fe i prejudicis es troben a la Setmana de cinema espiritual

www.andorradifusio.ad

Fins dimecres, prop de 2.400 alumnes participaran en la Setmana de cinema espiritual amb propostes que parlen de la lluita contra el prejudicis, no rendir-se i tenir fe. "Wonder" i "Una bolsa de canicas" es projectaran per als escolars. Dijous es farà una sessió per a adults.

El cinema més enllà de l'entreteniment per aprofundir en l'essència humana, és l'objectiu que persegueix la Setmana de cinema espiritual.

En la setena edició, els alumnes de primària i primer cicle de secundària podran veure "Wonder", la història d'un nen que neix amb una deformitat facial. Amb 10 anys lluita per encaixar en una nova escola, amb el suport de la seva família.

Per als alumnes de segon cicle de secundària i batxillerat, es projectarà "Una bolsa de canicas", un drama que acostarà el públic jove a la França ocupada pels nazis a partir del periple de dos amics que lluiten per sobreviure fugint de l'amenaça i amb l'esperança de retrobar els éssers estimats.

Des de fa 6 anys el bisbat d'Urgell organitza la Setmana de cinema espiritual, una eina més per a la reflexió i el redescobriment per als alumnes. Les sessions escolars es faran al matí mentre que el cicle es reserva una sessió per a adults dijous per a "La cabaña", un drama d'un pare que després de perdre la filla descobrirà un camí que portarà per nous camins de la fe (a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta).

Informa: Rosa Alberch