MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 19º

El Temps Darrera previsió

Luz Casal enlluerna el públic andorrà amb el seu nou treball i els temes llegendaris de la seva carrera

www.andorradifusio.ad

Amb una carrera que s'ha desenvolupat durant gairebé quatre dècades, Luz Casal és una de les veus imprescindibles de la història musical recent. Transcendeix més enllà del rock que predominava en els seus inicis i aquest dijous a la nit, a Escaldes-Engordany, ho ha deixat palès demostrant el poder de convocatòria entre dues generacions. Unes 600 persones han assistit al concert que, a banda de presentar el darrer treball de l'artista, Que corra el aire, ha repassat algunes de les cançons ineludibles de la seva trajectòria.

El Prat del Roure d'Escaldes-Engordany ha estat la parada final de la gira del seu últim disc. Però, per descomptat, també ha interpretat algunes de les cançons que han marcat les darreres generacions, com ara 'Piensa en mí', el tema que de ben segur més ha transcendit internacionalment en la seva carrera. En bona part, perquè formava part de la pel·lícula Tacones lejanos, de Pedro Almodóvar. Tothom esperava escoltar la seva melodia preferida.

El recinte escaldenc s'ha gairebé omplert d'un públic divers que reconeixia el valor d'una veu irrepetible. Luz Casal ha tornat a Andorra cinc anys després de la darrera visita i, com llavors, ha tornat a ser un èxit.

El concert forma part del Festival Colors de Música i és l'avantsala de l'Andorra Shopping Festival, que comença aquest divendres.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Kevin Ribeiro

18.207.254.88