MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 24º

El Temps Darrera previsió

El Lycée treballa en la rentrée de setembre i continua el projecte de Ciutat de Valls

www.andorradifusio.ad

Ho anunciava aquesta setmana la ministra d'Educació a La Rèplica, el ministeri ja treballa en el retorn a les aules al setembre. També ho fan les escoles, és el cas del Lycée Comte de Foix que ja té sobre la taula l'adequació d'espais d'atenció als alumnes. Ho ha explicat el director del centre que també ha avançat que la crisi sanitària no afectarà el trasllat de part de les instal·lacions del lycée a l'antiga escola espanyola de Ciutat de Valls previst per al curs 2021-2022.

Tot i que no ha entrat en detalls, el director del Lycée Comte de Foix, Daniel Raynal, ha avançat que es treballa en la rentrée de setembre. Tot plegat amb mesures que encara s'hauran d'acabar d'establir segons l'evolució de la Covid-19.

Un treball que es fa de manera conjunta amb els docents del centre respecte de les mesures a aplicar dins de les aules.

Pel que fa a les zones comunes amb concurrència d'alumnes es pensa en la instal·lació de separacions de plexiglass a la biblioteca o a les zones d'atenció als alumnes. La resta d'adaptacions s'estan encara estudiant, com ara a les instal·lacions esportives.

La Covid-19 no afecta un dels grans projectes del lycée per al curs 2021-2022, l'adequació dels espais deixats buits per l'escola espanyola a Ciutat de Valls on es traslladaran els 400 alumnes de seconde a terminale.

De fet durant la visita que va fer el ministre d'Educació francès Jean-Michel Blanquer al febrer ja es va avançar que l'adequació de les zones costaria uns 800.000 euros.

Un trasllat que és previst que mantingui el calendari i que permetrà alliberar espais del lycée per acollir  alumnes de la branca professional i aules del collège amb estudiants entre 11 i 15 anys.

Informa: Anna Pifarré

 

Informació relacionada

3.230.154.129