MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

La marca Vallnord continuarà tres anys més

www.andorradifusio.ad

Fumata blanca. Després de setmanes d'incertesa s'ha confirmat la continuïtat de Vallnord els pròxims tres anys. Es manté la marca, la societat i EMAP i SECNOA creen un forfet conjunt de temporada anomenat Valls del Nord.

Vallnord es mantindrà com a marca i com a societat integrada per EMAP i SECNOA, tres anys més. Així ho han escenificat aquest dimarts a la tarda els cònsols majors de la Massana i Ordino, David Baró i Josep Àngel Mortés. Durant aquests tres anys les dues societats podran fer ús de la marca per als seus productes, tot i que Ordino-Arcalís podria no utilitzar-la per la seva vinculació amb Grandvalira. EMAP i SECNOA es donen aquests tres anys per no tirar endavant un trencament abrupte que perjudicaria la marca, especialment en l'àmbit internacional.

"El soci massanenc ha entès molt bé allò que pretenia el soci d'Ordino i també el soci d'Ordino ha entès molt bé el que volia el soci massanenc. Per tant, enlloc d'anar a una dissolució immediata i una pèrdua de l'ús d'una marca de forma molt ràpida, s'ha aconseguit que Ordino pugui continuar amb la seva estratègia i objectius amb Grandvalira, en aquest cas, i la Massana pot continuar fent ús d'aquesta marca sense que hi hagi un canvi sobtat", explicava el cònsol major de la Massana, David Baró.

Durant aquest temps s'estudiarà què passa amb Vallnord a partir del maig del 2022 i si Pal-Arinsal volgués conservar el nom s'hauria d'arribar a un acord amb l'altra societat. "Un cop passat el termini de tres anys, paral·lelament, s'estudiarà i valorarà el cost d'aquesta marca per veure, al final d'aquest procés, a quin tipus d'acord arribem i si qualsevol de les parts té intenció de quedar-se la marca o no. Seguirem treballant d'una forma tranquil·la i sense marejar els mercats", assegurava, per la seva banda, el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés.

D'altra banda, Baró i Mortés han anunciat el llançament d'un forfet conjunt de temporada per als pròxims tres anys que s'anomenarà Valls del Nord, amb el mateix preu per a tots els residents del país, al contrari del que passava fins ara. Entrarà en funcionament a partir de l'1 de juliol.    

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero