MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 24º

El Temps Darrera previsió

Marsol garanteix el servei de guarderia per a la reobertura d'alguns sectors

www.andorradifusio.ad

El comú d'Andorra la Vella garanteix que té a punt el servei de guarderia en cas que sigui necessari per a la reobertura d'alguns sectors a partir d'aquest dilluns. Conxita Marsol assegura que tenen les instal·lacions plenament operatives i el personal que cal.

Les instal·lacions permeten disposar de molt d'espai i de l'atenció necessària de professionals formats. Tan sols cal que, en cas que faci falta activar el servei, el Govern determini les mesures sanitàries escaients.

La majoria ja es planteja algunes de les renúncies i projectes que queden supeditats a l'evolució de la crisi sanitària.

Entre les actuacions que no s'executaran segons era previst hi ha la reforma de la casa comuna i les obres de millora de l'entrada de la parròquia, amb l'arc lluminós que s'havia projectat. Pel que fa a les obres dels Serradells, han deixat de ser prioritari.

Projectes de caràcter més social tiraran endavant, sempre prioritzant les necessites més importants dels ciutadans. Per exemple la cessió del terreny al Govern on es preveia construir habitatges socials. En aquest sentit hi ha el suport de la minoria.

S'ha aprovat una reducció en el preu de l'aigua a les llars del 50%, així com exonerar de pagament del tribut de comerç durant el temps que duri la situació actual. També són dubte les activitats d'estiu per a infants, així com la programació cultural.

Fins i tot s'ha expressat la possibilitat de modificar el model de la Fira d'Andorra la Vella.

Informa: Joan A. Sarmiento

3.230.154.129