MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 10º

El Temps Darrera previsió

Marta Mas es llança al món de la música amb un projecte molt personal

www.andorradifusio.ad

L'encampadana Marta Mas salta al món de la música amb una proposta molt personal que sona a country i pop. Es fa conèixer amb el nom Noa Asthi i el videoclip que encapçala el seu repertori és 'I Remember' .

Marta Mas té formació en la vessant lírica i musical. Ens presenta el seu projecte més personal, un videoclip que vol ser la bandera d'una carrera com a compositora i cantant sota la firma Noa Asthi i una primera cançó, 'I Remember', en què canta a un cor que confon les aparences i la realitat i que s'ha treballat visualment amb diversos escenaris del Pirineu.

Vol ensenyar així el seu projecte. "És la meva vessant com a compositora, que estic descobrint", explica. De família de músics, Marta Mas surt al mercat amb un estil que li és molt familiar. I és que "el country i el pop són un tipus de música que sempre s'ha escoltat molt a casa". A més, diu, tenia un besavi trompetista i un altre que tocava l'acordió. "Ells també havien escoltat molta música i ens ho han traslladat a nosaltres".

Per a aquest treball ha comptat amb Lucas Barreiro a la guitarra i el seu germà Marc Mas en l'enregistrament. La cantant ha volgut anar pas a pas i no té pressa per fer concerts tot i tenir el repertori fet. Pensa que "si ha de sorgir alguna cosa, arribarà".

Marta Mas Martí recull els cognoms de família amb una hac intercalada que manlleva del vocabulari hebreu com a portadora de l'esperit en una nova era de creació. Així es converteix en Noa Asthi.

Videoclip complet:

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra
Imatges cedides: Marta Mas

3.229.122.219