MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Marticella defensa la necessitat del forfet Natura però reconeix que "igual no era el millor any per treure'l"

www.andorradifusio.ad

Aquesta ha estat una temporada atípica marcada per la crisi sanitària però també serà recordada per la temporada de l'arribada del forfet Natura.

A Vallnord Pal-Arinsal és on més s'ha treballat per l'arribada i la potenciació d'aquest forfet. També ha estat aquí on s'ha reclamat al llarg de tota la temporada el forfet a tots els esquiadors de muntanya que acudien al sector de Pal o al d'Arinsal. Un permís que ha suscitat molta polèmica.

"Potser no era el millor any per treure'l", reconeix el director, Josep Marticella, "però estava preparat des de feia dies". "Haguéssim hagut de comunicar segurament millor i de forma molt més conjunta, tots els sectors. A Vallnord Pal-Arinsal ens hem exposat més, segurament perquè també ens ho hem cregut més, però al final el mèrit ha existit, el mèrit de ser un primer any i poc a poc s'anirà interioritzant. Recordo imatges que hem tingut aquí de caps de setmana amb més de 400 esquiadors de muntanya i a això se li havia de posar ordre", insisteix el responsable del camp de neu massanenc.

Informa: Cesc Sanjuan

3.227.0.150