MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

En marxa el centre intermedi de control per a persones amb símptomes i la recollida de mostres des del vehicle

www.andorradifusio.ad

Es posa en marxa el centre intermedi de control destinat a atendre persones amb símptomes respiratoris moderats o greus compatibles amb el coronavirus. D'altra banda, també s'està fent la recollida de mostres presencials sense baixar del vehicle a pacients amb simptomatologia lleu. Els dos serveis s'ubiquen a l'antic tanatori.

Les persones que presentin símptomes respiratoris moderats o greus compatibles amb la Covid-19 poden ser atesos al centre intermedi de control.

Un servei que s'ofereix amb cita prèvia trucant al telèfon de consultes externes de l'hospital, el 871 100, de 8 a 20h.

L'horari de visites del centre, que s'ubica a l'antic tanatori i al qual s'accedeix per la rampa del costat de la clínica Verge de Meritxell, és de dilluns a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 18h.

D'altra banda, en la mateixa zona s'està duent a terme la recollida de mostres presencials sense baixar del vehicle per als pacients amb simptomatologia lleu.

El procés d'extracció de mostres el du a terme el personal d'infermeria d'Atenció Primària, que contacta amb les persones que ja estan dins del circuit de vigilància de possibles afectats de coronavirus del ministeri de Salut.

En el cas d'aquelles persones que no compleixin els requisits per desplaçar-se, hi ha un servei a domicili.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala

Informació relacionada