MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 27º

El Temps Darrera previsió

L'ús de mascaretes es redueix a l'aire lliure amb l'arribada de l'estiu

www.andorradifusio.ad

Hem sortit al carrer per saber més sobre l'ús que es fa de la mascareta. L'arribada de l'estiu ha provocat que alguns hagin decidit no portar-la en espais públics, ja que creuen que si es manté la distància no hi ha risc de contagi de coronavirus, però igualment sempre la tenen a mà.

Fa aproximadament un mes era molt difícil trobar gent al carrer que no anés amb mascareta, però sembla que una part de la població s'ha relaxat i ha perdut la por al contagi. La ciutadania creu que mantenir la distància de seguretat és suficient, segons comenten.

Això sí, asseguren que en espais tancats tots compleixen la normativa i sempre la porten a mà per quan creuen necessari utilitzar-la.

Tot i això també hem trobat persones que la porten posada sempre i asseguren que continua havent-hi una certa por a un possible rebrot de la Covid-19.

Un ús que ha de ser responsabilitat de cadascú i que com marquen les autoritats no és obligatori a l'aire lliure, però sí als llocs tancats, com per exemple supermercats.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

18.206.238.176