MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Menys reserves hoteleres de les previstes per Setmana Santa

www.andorradifusio.ad

La previsió d'ocupació dels hotelers per Setmana Santa se situa per sota de les expectatives. Amb les reserves actuals no es passaria del 55% i la Unió Hotelera es conformaria si finalment s'assoleix el 65%. 

Les nevades d'aquest mes d'abril han fet que les estacions d'esquí presentin millors condicions ara que al febrer o al març però no han estat suficients per donar una empenta a les reserves hoteleres, que se situen per sota del que preveia el sector.

Tot i que enguany Setmana Santa s'escau més tard i ja s'esperava una ocupació menor les reserves s'han estancat en els últims dies. A hores d'ara l'ocupació es mou entre el 50 i el 55%.

Davant d'aquesta situació la Unió Hotelera es conformaria si finalment s'assolís un 65%. En contra del que es pugui pensar presenten millors percentatges d'ocupació les parròquies centrals que les més pròximes a les estacions d'esquí.

Amb tot el sector és optimista i confia que les reserves d'última hora facin millorar les previsions després d'un mes de març que no ha estat tan bo com el de l'any passat però millor del que s'esperava.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Ginestà
Locució: Jordi Lorente

3.226.122.74