MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Més d'un 90% d'ocupació hotelera durant les vacances de Nadal

www.andorradifusio.ad

El sector hoteler s'ha mostrat satisfet en un primer balanç de les festes de Nadal. Hi ha optimisme per als pròxims mesos de temporada d'esquí.

La Unió Hotelera ha fet balanç molt satisfactori de les vacances de Nadal, que s'han tancat a falta de dades definitives amb una ocupació al voltant del 90-92%.

El fet que el preu de venda hagi estat superior al de l'any passat fa que el resultat sigui entre un 5 i un 8% superior a les xifres del 2018.

Des de l'associació s'assenyala que el 28 de desembre i el 4 de gener han estat els dies amb més reserves i destaquen que al contrari d'altres èpoques de l'any, l'ocupació ha estat uniforme, sense grans diferències per parròquies.

Pel que fa als clients, la majoria són espanyols, però la Unió Hotelera ha constatat un repunt del turisme rus respecte del 2018, sense arribar, això sí, a les xifres de fa set o vuit anys.

El desembre l'ocupació s'ha situat deu punts per sobre de la de fa un any, tot i tenir un dia menys per la Puríssima. Les previsions del sector són optimistes pel que fa als dos pròxims mesos amb la temporada d'esquí en ple funcionament. 

Informa: Agència ANA/Redacció
Imatges: Karen Figueiredo-Arxiu RTVA   

Informació relacionada

34.226.244.70