MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Més formació pràctica i menys classes d'idiomes en el curs per a comerciants

www.andorradifusio.ad

El bloc d'aprenentatge d'anglès i francès ha estat eliminat del curs bàsic per a professionals del comerç, a demanda dels alumnes, que volen més formació pràctica i intercanvi d'experiències entre comerços.

El bloc dels idiomes s'elimina, però s'incrementa encara més la part pràctica de la formació; en el cas d'aquesta segona edició es pretén emocionar el client durant la seva experiència de compra. La intervenció de l'executiu, convocant amb la Cambra i assumint el cost de 4.000 euros, farà evolucionar el curs segons les necessitats que manifestin els alumnes; també cap a l'entorn digital, si la realitat així ho demanda. "Hem d'anar evolucionant de la mateixa manera que evoluciona el comerç", insisteix la secretària d'Estat d'Economia i Competitivitat, Neus Soriano.

Amb l'intercanvi de casos pràctics i d'anècdotes puntuals avança la formació organitzada a tres bandes entre la Cambra de Comerç i els ministeris d'Educació i Economia. Menys teoria i més casuística és el que més demanen els participants i més bons resultats té, explica la formadora Isabel Martín.

El Govern ha rebut un retorn molt positiu de les empreses que han participat i no veu inconvenient a incrementar la periodicitat del curs, fins i tot superposar en el temps dues convocatòries. L'interès que desperta aquesta formació fa que representants d'importants firmes, fins i tot de l'àmbit internacional, hi participin.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Jordi Seabra