MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

Mobilitat no preveu grans afectacions en el trànsit per l'inici dels tests d'anticossos i la represa de la construcció

www.andorradifusio.ad

Des de Mobilitat no es preveuen afectacions importants en el trànsit per l'inici dels tests d'anticossos a tota la població. La primera jornada de les proves coincidirà, aquest dilluns, amb un augment de la circulació per la represa de l'activitat de la construcció.

L'Stop Lab d'Andorra la Vella centra les principals preocupacions de Mobilitat, tot i que el director, Jaume Bonell, no es preveuen afectacions importants en el trànsit a partir d'aquest dilluns amb l'inici dels tests d'anticossos a tota la població.

L'inici de les proves coincidirà amb la segona fase de reobertura econòmica i la tornada a l'activitat del sector de la construcció, que comportarà un increment de la circulació. Bonell preveu "un augment significatiu de la mobilitat sense major incidència".  "Atès que l'eix de comunicació principal és a través de la CG-1 per avinguda Tarragona i l'avinguda d'Enclar, per la zona de Príncep Benlloch no esperem excessives complicacions", afegeix.

A Andorra la Vella la circulació estarà restringida al carrer Príncep Benlloch en direcció nord des de la baixada del Molí, excepte per als veïns i industrials, mentre que el viaducte de Doctor Vilanova estarà tancat en els dos sentits del trànsit.

Informa: Joan López
Imatges: Txema Galilea

 

Informació relacionada

18.204.55.168