MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

Mobilitat preveu la normalització del trànsit amb 355.000 trajectes diaris pel desconfinament

www.andorradifusio.ad

El trànsit tornarà a partir de dilluns a la normalitat, amb més de 355.000 trajectes diaris. Una conseqüència de l'obertura de comerços i punts de restauració i, també, de la frontera amb França.

De mica en mica anem recuperant imatges del record. A partir d'aquest dilluns més de 13.000 persones es poden incorporar a la feina i s’afegeixen així als més de 30.000 que ja estaven actius.

D'altra banda s'obren comerços, s’activa la restauració i dimarts hi ha retorn a l’escola, la qual cosa, segons el director de Mobilitat, Jaume Bonell, crearà més moviment fins al punt que ens situarem en la tendència d'abans del confinament amb un increment de 70.000 trajectes més que fins ara, una xifra que suposa un augment del 20%. L'increment situarà la mobilitat "en els 355.000 trajectes diaris que havíem registrat abans del confinament".

Des de l'inici de l'obertura de fases Mobilitat ha fet campanya per no relaxar-se al volant, ara es capgira la situació i s'aconsella prudència

Coincidint amb l'increment de mobilitat la Policia activa una campanya de seguretat adreçada als conductors de motocicletes i vehicles anàlegs.

Pendents del Pas de la Casa

D'altra banda, des del centre de control del trànsit a partir de dilluns també s'estarà molt pendent del Pas de la Casa, que en dos dies pot veure incrementat el seu trànsit exponencialment per l'obertura de la frontera del Baladrà i pel canvi de restriccions que es produirà de dilluns a dimarts.

Tota la informació del trànsit i el seu estat es pot trobar a la seva aplicació, a 'mobilitat.ad' i a les xarxes socials.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada

18.204.55.168