MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Motocine solidari per recaptar fons per a la Creu Roja

www.andorradifusio.ad

Els clubs motoristes del país han organitzat una gran festa aquest dijous amb un motocine al pàrquing de l'Andorra 2000. L'objectiu principal és recaptar el màxim de diners per destinar-los íntegrament a la Creu Roja, que ajudarà la gent amb falta de recursos.

A partir de les 21h d'aquest dijous, l'aparcament de l'Andorra 2000 es convertirà en un motocine, una festa organitzada pels clubs motoristes del Principat amb l'objectiu de col·laborar en una bona causa mentre es gaudeix d'una nit entre amics a l'aire lliure, veient una de les pel·lícules més emblemàtiques del motociclisme.

La recaptació de les entrades anirà íntegrament a la Creu Roja, segons han afirmat el president d'H-D Mountain Club Andoraa, Nacho Antón, i la coordinadora del voluntariat de la Creu Roja, Sandra Gómez.

En aquesta iniciativa també hi participen diverses empreses del país de forma totalment voluntària, ja sigui en la projecció de la pel·lícula o per habilitar la zona.

Es podrà accedir al recinte en moto o a peu i en queden exclosos els cotxes per la limitació d'espai.

L'entrada es podrà pagar a la porta en forma de donació i serà d'un mínim de 5 euros, encara que els organitzadors asseguren que algú hi participarà amb una major quantitat.

Una nit diferent per gaudir-ne damunt de dues rodes, entre amics, i ajudar els qui ho necessiten.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Txema Galilea

3.237.71.23