MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

El Museu del Còmic de la Massana s'inaugurarà a l'abril coincidint amb el Saló

www.andorradifusio.ad

El Museu del Còmic de la Massana s'inaugurarà l'abril vinent, coincidint amb el Saló del còmic. Així s'ha explicat durant la signatura d'un conveni entre l'entitat ARCA i el comú, pel qual aquest cedeix tot l'edifici de les Fontetes.

El comú de la Massana i l'associació ARCA han signat un conveni per cedir l'edifici de les Fontetes. Actualment només disposava de la meitat. D'aquesta manera es podrà impulsar el projecte del Museu del Còmic, que els responsables creuen que podrà començar a funcionar a l'abril. Tindrà el doble d'espai i a més de les exposicions permanents o temporals, es podrà crear un fons bibliogràfic de consulta. "Tenim més de 3.000 títols, entre còmics i llibres teòrics als que faltava espai. En aquest moment, amb la cessió d'aquestes dos sales, podrem ubicar tot aquest material apart del material bibliogràfic i de l'artístic ja que tenim cessions de diversos autors", explica el president d'ARCA, Joan Pieras.

El cost per a les arques comunals serà, enguany, d'uns 50.000 euros, que inclouran les reformes per ampliar les instal·lacions i prestacions, amb més personal. "I després a la segona planta tindrem un espai d'exposicions permanents i també hi haurà en què es podran fer xerrades. O també es podrà disposar d'un espai multimèdia on podrà fer-se algun curset", afegeix la consellera de Cultura de la Massana, Jael Pozo.

Des de l'Associació ARCA s'ha destacat que la Massana ja s'ha convertit en una referència del món del còmic.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares