MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Neilson portarà 6.000 turistes britànics, 4.000 menys que l'última temporada d'hivern

www.andorradifusio.ad

El majorista de viatges Neilson portarà a Andorra 6.000 turistes britànics aquesta temporada d'hivern, lluny dels 10.000 que esperava. La fallida de Thomas Cook i el fet de deixar d'operar a l'aeroport d'Alguaire expliquen la davallada, tot i que la companyia està satisfeta de les xifres que assolirà. 

El majorista de viatges Neilson portarà aquest hivern 4.000 turistes britànics menys respecte l'últim any. La companyia assegura que arribarà als 6.000 passatgers durant la temporada, que s'ha vist afectada per la fallida el setembre passat de Thomas Cook, l'empresa d'avions amb la qual operava des del 2011.

Com a alternativa, Neilson ha apostat per tres empreses de vols xàrter i ha canviat l'aeroport de destinació, que ha passat de ser el de Tolosa en lloc de Lleida-Alguaire.

Tots aquests canvis han repercutit en el nombre de la paquets turístics venuts en el mercat britànic, tot i que el majorista està satisfet de les xifres tenint en compte les circumstàncies adverses amb què s'ha trobat.

A hores d'ara tenen programats tres vols per setmana, amb arribades diumenges i estades d'una setmana. Amb vista al 2021, Neilson espera com a mínim mantenir la quantitat de paquets venuts enguany.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Xavier Albert

54.236.59.154