MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Nil Forcada roda a La Fada Ignorant noves escenes de "Pròfugs"

www.andorradifusio.ad

Amb només un pressupost de 22.500 € la pel·lícula "Pròfugs" continua amb el rodatge d'escenes a diferents localitzacions del país. Aquest diumenge es rodava a la Fada Ignorant. L'estrena serà el setembre de l'any vinent.

Al Nil Forcada li agradaria poder comptar amb més mitjans i més temps, però assegura que està treballant amb la gent que volia. En són una dotzena a la Fada Ignorant, on els actors estan treballant una escena al voltant d'una taula. L'argument de la pel·lícula, una història d'amor, s'explica a través d'un recorregut per un grapat de locals emblemàtics del país.

Una de les actrius protagonistes, Elena Santiago, fa dos anys que va sortir de l'Institut del Teatre. Abans havia passat per l'Aula de Teatre d'Andorra. En aquest  primer treball cinematogràfic se sent molt còmoda amb l'equip.

"Pròfugs" ha comptat amb subvencions públiques per al seu finançament. Més pressupost vol dir més responsabilitats que el director viu com una formació per a futurs projectes.

L'estrena de "Pròfugs" està prevista per al setembre de l'any vinent. El seu pressupost de gairebé 22.600 euros prové del comú d'Andorra la Vella, el Ministeri de Cultura i la Societat de Drets d'Autor i Drets Veïns (SDADV).

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Desirée Sala

Informació relacionada

3.234.250.24