MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

'Una nit al museu' inspira el Laboratori de les Arts en el nou projecte

www.andorradifusio.ad

Encara no ha acabat el curs, però el Laboratori de les Arts ja ha obert inscripcions per portar a escena una obra inspirada en la pel·lícula Una nit al museu. Una oportunitat d'aprendre arts escèniques i plàstiques.

És el sisè any consecutiu que l'Animal, l'escola Líquid Dansa i la de Música Moderna s'uneixen en el Laboratori de les Arts en una setmana formativa per a infants i joves de 6 a 12 anys que es farà de l'1 al 5 de juliol a Sant Julià de Lòria.

En aquesta edició recuperen l'escola d'art laurediana, a la qual dediquen 'Aventures al museu'. L'argument, explica Verònica Pérez, de Líquid Dansa, se centra en com "uns lladres intenten entrar al museu i diferents personatges de les pintures, el guia, els vigilants i els turistes ho impediran".

Des de l'escenografia fins als actors o la música. Els alumnes es podran inscriure en la disciplina que més els agradi i descobrir l'univers de l'espectacle des de dins.

Després de l'èxit en altres activitats, enguany han decidit obrir la proposta cap al musical i posar èmfasi en el cant. Així, detalla Oriol Vilella, de l'Escola de Música Moderna, "l'assignatura de música no només se cenrtarà en la banda sonora o els efectes sonors". Per tant, "estarà oberta a instrumentistes i al cant".

Per tot plegat, hi ha disponibles una cinquantena de places i les inscripcions es poden fer fins al 15 de juny.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot

 

3.239.51.78