MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

Nova campanya de la policia contra les imprudències al volant

www.andorradifusio.ad

La policia posa en marxa una campanya per detectar i sancionar els comportaments imprudents a les carreteres interurbanes i secundàries. La campanya es farà coincidir amb un dels períodes amb més presència de vehicles i turistes. El cos d'ordre considera que per aquest motiu el risc d'accident per imprudència pot augmentar.

La policia farà controls específics per detectar imprudències al volant en els llocs més sensibles, com ara les interseccions, semàfors i passos de vianants. També estarà molt atenta a les vies amb línia continua per vigilar avançaments indeguts i s'intensificaran els controls de velocitat amb radar, ja sigui mòbil, amb vehicle o trípode.

La campanya per detectar imprudències, que ja s'ha fet altres anys, se centra en les vies interurbanes i secundàries. Començarà dilluns 24 a les 7 del matí i acabarà diumenge 8 de març a les 19h.

La policia escull aquesta època de l'any perquè hi ha més turistes i, per tant, més vehicles circulant per la xarxa viària, fent que les imprudències tinguin encara més risc per a la seguretat de les persones.

130 infraccions en 12 dies el 2019

En la mateixa campanya, el 2019 més d'un centenar de conductors van ser sancionats per superar el límit de velocitat permès. En total es van detectar 130 infraccions al volant en dotze dies.

Informa: Ester Pons
Locució: Yasmina Canedo

18.204.55.168