MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 19º

El Temps Darrera previsió

Nova jornada sense contagis per coronavirus

Segons les darreres dades sanitàries fetes públique

Segons les darreres dades sanitàries fetes públiques pel Govern aquest dissabte, continua la tendència a la baixa en el nombre de contagis experimentada al llarg dels darrers dies.

Durant les darreres 24 hores no hi ha hagut cap nou cas de coronavirus, per la qual cosa els casos totals es mantenen en 762. De fet, les úniques variacions que hi ha hagut respecte de les xifres d'aquest divendres és la reducció en una persona del nombre de casos actius, que actualment són 58, i la donada d'alta d'una pacient, fet que fa pujar els curats a 653. Les defuncions es mantenen en 51.

En la resta de dades no hi ha hagut variacions. Continuen sent 16 els professionals de la salut que encara tenen la malaltia i 2 persones més que provenen dels cossos especials. Al Cedre són 7 els casos actius, dels quals 4 provenen d'altres residències sociosanitàries i una persona es troba en convalescència. A l'hospital són 3 els pacients ingressats, dels quals 2 encara estan a planta i 1 es manté a la Unitat de Cures Intensives (UCI) sota ventilació mecànica.

Recordem que aquest cap de setmana ja no hi ha rodes de premsa del Govern per actualitzar la situació. A partir d'ara seran els dimarts i els dimecres a les 17h.

Informa: Agència ANA

3.230.154.129