MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Una nova versió de 'Mujercitas' i estrenes per als més petits a la cartellera nadalenca

www.andorradifusio.ad

La cartellera d'aquesta setmana porta tres novetats per acabar de gaudir de les festes nadalenques. Per una banda, 'Mujercitas', i per als més petits 'Cats' i 'Espías con disfraz'.

"Mujercitas"

Dir: Greta Gerwig

La directora Greta Gerwig ha dirigit aquesta nova versió de la novel·la escrita per Louisa May el 1868, i on s'explica la història de quatre germanes de vacances amb la seva mare, sense el seu pare, un evangelista itinerant. A mesura que travessen l'estat de Massachusetts, en guerra civil, descobreixen l'amor i la importància dels llaços familiars. La directora de 'Lady Bird' signa aquesta nova versió de la novel·la de Louisa May  amb Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson i Timothée Chalamet de protagonistes.

 

"Cats"

Dir: Tom Hooper

El exitós musical de Broadway arriba a la pantalla gran de la mà del cineasta Tom Hooper, conegut per portar al cinema 'Los Miserables'. La trama de la pel·licula gira al voltant d'una tribu de gats la nit de l'any en què prenen una de les decisions més transcendentals: quin renaixerà en una nova existència. És una adaptació del famós musical d'Andrew Lloyd Webber, "Cats". La producció teatral de Londres va estar 21 anys al West End, mentre que la de Broadway ho va fer 18 anys a Nova York.

 

"Espías con disfraz"

Dir: Nick Bruno

El director Nick Bruno porta a la gran pantalla aquesta adaptació al llargmetratge de l'curt d'animació homònim, dirigit i escrit per Lucas Martell el 2009. Lance Sterling és un espia llegendari que es dedica a salvar el món en les missions més perilloses. Sterling ha de fer front a un nou enemic, que es presenta com un desafiament i compta amb una condició: cap dels espies de l'agència pot acostar-s'hi. Sterling, amb l'ajuda dels invents del seu company (no sempre tenen el resultat esperat) Walter Beckett, farà tot el possible per aturar els plans malvats del seu enemic.

 

3.234.250.24