MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 22º

El Temps Darrera previsió

Les obres del carrer Prat de la Creu s'ajornen per manca de materials

www.andorradifusio.ad

El retard en l'arribada de materials ha provocat l'ajornament de l'inici de les obres del carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella.

La primera fase de les obres de reforma i embelliment del carrer Prat de la Creu havia de començar a mitjan mes. Falten sobretot els elements necessaris perquè FEDA pugui instal·lar la xarxa de cogeneració. La cònsol major, Conxita Marsol, però, preveu que els treballs puguin començar aquest estiu i espera tenir "estoc suficient de materials" abans que s'iniciïn.

Marsol també ha anunciat aquesta setmana la recuperació del projecte urbanístic del carrer Doctor Vilanova. Confia a finalitzar el projecte abans que acabi l'any i adjudicar-lo al gener o al febrer perquè abans de l'estiu de l'any vinent les obres ja estiguin enllestides.

D'altra banda, el 15 de juliol s'acaba el termini per presentar ofertes per a la rehabilitació de la part alta de la via que uneix la rotonda del Govern amb la plaça Rebés. És la segona vegada que aquests treballs es treuen a concurs després que la primera licitació es declarés deserta.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Fernando Montero-Arxiu RTVA