MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

'Pan y Rosas' es representarà a Sant Julià de Lòria coincidint amb el 8M

www.andorradifusio.ad

'Pan y Rosas' es representarà a Sant Julià de Lòria coincidint amb el dia de la dona. La iniciativa va néixer en el sí de la Coral Rocafort, a la qual es van afegir l'Esbart Laurèdia i figures destacades de les arts escèniques i plàstiques del país que volen, amb aquesta primera edició, posar el seu granet de sorra en la lluita per la igualtat.

El 8M té en Pan y Rosas una de les manifestacions artístiques multidisciplinar que diumenge farà pujar a escena artistes de tot el país per afegir-se als actes del Dia de la Dona Treballadora.

La idea va sorgir a la Coral Rocafort, que posava a lloc els darrers detalls del muntatge que agrupa, a més de l'Esbart Laurèdia, les escoles de música del Principat i diversos artistes de l'escena, com Patri Ramos, o plàstics, com Anna Mangot.

La coral laurediana cantarà amb una convidada internacional, la Coral en Musique de Latour-de-Carol. Seran diferents maneres de veure i interpretar el 8M.

Des de Sant Sebastià ha arribat la balladora Carmen Mayskaya, que ha volgut, amb el seu art als tablaos, acompanyar l'espectador pels sentiments i les emocions de les dones, que no són només la desigualtat salarial i la violència de gènere. Per aquesta apassionada del flamenc russa, la dona és molt més.

Per la seva banda, Mangot sortejarà, després de l'actuació, les obres que hagi realitzat durant la seva actuació en benefici d'associacions benèfiques. La cita serà diumenge a l'Auditori Claror a les 18h.

Informa: Sílvia Mestre
Locució: Oliver Jaén

3.223.3.101