MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 24º

El Temps Darrera previsió

Una part de les obres del túnel de Tres Ponts s'aturen per discrepàncies econòmiques

www.andorradifusio.ad

Les obres a les galeries d'evacuació del túnel de Tres Ponts estan aturades. La situació s'ha generat per discrepàncies econòmiques entre l'empresa encarregada d'aquests treballs i l'UTE que els va subcontractar. La Generalitat ha convocat totes dues parts a una reunió dijous.

L'empresa que s'encarrega d'excavar les galeries d'evacuació ha suspès les activitats argumentant impagaments per part de l'UTE que els va subcontractar.

La Generalitat, per la seva part, sí compleix amb els pagaments mensuals que li pertoquen. Des del departament de Territori i Sostenibilitat s'ha citat aquest dijous totes dues parts per avaluar la situació i estudiar una possible intervenció dels seus serveis jurídics.

Fonts coneixedores de la situació asseguren que la resta de l'obra, com ara l'acabat de les boques, les instal·lacions interiors i el perfilat de la base de paviment, continuen al ritme previst. També asseguren que ben aviat començaran les obres d'ampliació de la carretera per la part de fora del túnel des de la boca nord.

Informa: Joan A. Sarmiento