MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 30º

El Temps Darrera previsió

El Pas de la Casa tanca la millor Puríssima dels darrers anys

www.andorradifusio.ad

Aquesta podria convertir-se en la millor Puríssima de la darrera dècada per al turisme del Pas de la Casa. A falta de la valoració final, les xifres apunten que es fregarà el ple absolut dels hotels.

El Pas de la Casa ha rebut aquests dies molts turistes, majoritàriament d'Espanya, i en menys quantitat de França. Diversos factors han contribuït. Per exemple, que a Espanya han coincidit diversos dies de festa seguits i que la neu ha arribat en el moment just.

Durant els quatre dies la mitjana s'ha situat per sobre del 85%, mentre que diumenge i dilluns el ple ha estat absolut. I encara podria haver estat millor, amb un temps més benèvol, ja que les precipitacions han generat algunes anul·lacions de darrera hora. 

El president de l'associació de comerciants del Pas de la Casa, Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrié, ha destacat com feia anys que no hi havia tanta gent per la Puríssima.

El sector de bars i restaurants i els apartaments turístics també qualifiquen aquests dies de molt bons.

Els empresaris de la vila, però, han tingut més problemes dels habituals per contractar mà d'obra.  Carrié apunta a la incertesa per la Covid com una de les causes.

Ara les esperances estan dipositades en les festes nadalenques i les previsions conviden a l'optimisme, ja que les reserves funcionen a bon ritme.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Informació relacionada