MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

20º / 33º

El Temps Darrera previsió

Passió i afició per l'òpera al cinema

www.andorradifusio.ad

L'afició de veure òpera al cinema creix. Aquest dimarts al voltant d'un centenar de persones ha gaudit de 'Norma', de Bellini. Per a la propera temporada s'anuncien 'Doña Francisquita' i 'Aida', dues òperes en directe i una sorpresa encara per concretar.

Aquest dimarts el públic ha pogut veure al cinema 'Norma' de Bellini, una de les peces més populars del bel canto.

Maria Callas va ser qui més vegades va representar un paper que més tard suggeriria a Caballé que ella era la perfecta candidata per una condició que no havia experimentat, el ser mare. Però són moltes que l'han cantant.

La projecció d'enregistraments d'òperes que s'han fet al Liceu són una de les línies de difusió i promoció que porta a terme el Gran Teatre amb altres entitats. L'altra són les emissions en directe que enguany s'anuncien. "Doña Francisquita d'Amadeu Vives, una gran sarsuela producció de Lluís Pasqual, i Aida, de Verdi, al desembre", recorda el responsable de Territori Liceu, Pol Avinyó.

D'altra banda al setembre es posaran a la venda les entrades per al desplaçament de desembre per veure 'Cavalleria rusticana' i 'Pagliacci' al mateix Liceu de Barcelona.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ruben Calvo
Locució: Ana Alamán

3.226.245.48