MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Perilla la celebració del festival de música previst a la primavera

www.andorradifusio.ad

El festival de música que el Govern volia promoure a la primavera està en perill. La recerca d'un patrocinador privat del país que se sumi al projecte està sent difícil i l'esdeveniment podria acabar descartant-se. La setmana vinent s'hauria de prendre una decisió.

La ministra de Turisme va avançar el desembre la intenció d'organitzar un festival de música a la primavera per atreure turistes en una època en què l'afluència és baixa després del final de la temporada d'esquí.

Es tractaria d'un festival repartit en diversos caps de setmana al mes de maig, dirigit a un públic familiar i que no fos massiu.

El projecte, però, està trobant molts entrebancs i, segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra, a hores d'ara la celebració del festival està en perill.

A la dificultat per trobar una localització, se suma la impossibilitat de tancar fins ara un patrocinador privat del país que se sumi al projecte, que promou Turisme amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella.

La decisió definitiva s'hauria de prendre la setmana vinent. Cal recordar que el Govern ja va renunciar l'any passat a recuperar l'Andorra Red Music, que va viure una edició el 2014, precisament per la manca d'un patrocinador privat.

Informa: Sergi Cano
 

Informació relacionada

3.219.167.194