MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Philippe Shangti inaugurarà 'Beauté Sauvage' a internet per parlar de la dona i la seducció

www.andorradifusio.ad

L'art ha trobat un nou espai expositiu. Philippe Shangti prepara la sortida de la nova exposició en què la dona es converteix en el centre de la seducció amb una sèrie inspirada en una obra de Gustave Coubert. La inauguració es farà el 15 de maig a la plataforma telemàtica de l'artista.

Philippe Shangti ens dona accés a la sessió de la seva última sèrie, Beauté Sauvage, feta setmanes abans del confinament. Un món alliberat en què la seducció i les dones parlen a parts iguals a través del llenguatge visual provocador, segell de la casa inspirada en una obra de Gustave Coubert. L'exposició veurà la llum a mitjan maig a través de la seva pàgina web.

Tot i que encara no es parla de l'obertura dels museus, a la seva agenda hi ha dues dates que es mantenen, una al Museu de Belles Arts de Carcassona i l'altra, el 2021 al museu Erarta de Sant Petersburg.

Avui dia més que mai pensa en el missatge que volia deixar en la instal.lació a la Biennal d'Art de Venècia, on parlava de l'esgotament del planeta i de la necessitat de reflexionar sobre un futur, que tot plegat ens l'hem trobat picant a la porta.

A més de gaudir d'una mica d'aire lliure, en aquest confinament l'artista s'ha rendit a la màquina de rapar i està recollint els fruits d'una situació que troba inspiradora.

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Rosa Alberch

34.204.176.125