MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 30º

El Temps Darrera previsió

La policia sanciona 25 conductors en la campanya a les escoles

www.andorradifusio.ad

Set per circular sense el distintiu de la ITV i tres per transport d'infants de manera irregular, són les sancions que s'han imposat en la primera campanya de la policia a l'entrada i sortida de les escoles. Tot i que no formaven part de les infraccions principals que vol controlar la campanya, a banda s'han imposat una quinzena de sancions més en aquests controls per la falta del rebut de l'assegurança o no portar el cinturó cordat, principalment.

Del 9 al 22 de setembre la policia ha fet una setantena de controls a conductors a l'entrada i sortida de les escoles.

Entre els aspectes que s'han controlat predomina els que fan referència a l'estat del cotxe. S'han imposat set multes per no portar el distintiu de la ITV i tres per no portar els infants degudament.

Tanmateix, durant la campanya s'han detectat una quinzena més d'infraccions, entre les quals tres per no portar el cinturó. Un terç de les sancions ha estat per no presentar el rebut de l'assegurança i quatre per no respectar els senyals horitzontals.

La necessitat de conscienciar els conductors de la importància de corregir actituds indegudes en la conducció i el transport a l'hora d'anar a l'escola fa que la policia faci campanyes com aquesta al llarg de l'any.

L'objectiu és reduir la sinistralitat a la carretera i millorar la seguretat de conductors, passatgers i vianants. 

Informa: Rosa Alberch

 

35.168.112.145