MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Presentat "La mare del temps", premi Fiter i Rossell de novel·la 2018

www.andorradifusio.ad

El darrer Fiter i Rossell de novel·la Ignasi Serrahima va presentar ahir al vespre la seva obra guanyadora "La mare del temps" a la llibreria La Puça. El premi lliurat al novembre de l'any passat arriba així al gran públic amb una història de superació i recerca personal.

"La mare del temps" explica la història d'un nen que després de la pèrdua traumàtica de la mare se'n va a viure amb un oncle en un entorn d'artistes i bohemi molt diferent del que coneix.

La història que explica Ignasi Serrahima la va escriure al llarg de quatre anys, compaginant la seva tasca d'inversor financer amb l'escriptura. Aquest autor de 50 anys que viu a Madrid va conquerir el jurat de la Nit Literària amb un viatge iniciàtic que descriu la societat dels anys 80 i 90 de Barcelona amb una prosa en ocasions poètica.

Des d'aleshores el llibre ja té un cert recorregut al mercat literari.

Serrahima a més també és l'autor de la portada. Si fins ahir no es va presentar ha estat per problemes d'agenda política. El Ministeri de Cultura va deixar clar ahir que continuarà donant suport al Cercle de les Arts i de les Lletres i a la Nit Literària.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Josep Maria Garcia
Locució: Oliver Jaén