MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

La propietat del terreny de l'esllavissada ja havia estat requerida per la situació de risc

www.andorradifusio.ad

El Govern havia detectat el risc a la zona i ho havia comunicat al comú de Sant Julià de Lòria. El cònsol major Josep Miquel Vila ha confirmat que s'havien posat en contacte amb la propietat per notificar la necessitat d'actuar a la zona.

En declaracions a Ràdio Nacional el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que el Govern ja havia detectat una situació de risc a la zona i s'havia posat en contacte amb el comú de Sant Julià perquè requerís a la propietat la seva adequació per fer-la segura. Ha afegit que s'havia detectat un deteriorament dels ancoratges que podrien haver estat a l'origen del despreniment.

Sobre la seguretat de la zona també n'ha parlat el cònsol major de Sant Julià que ha informat que estaven al cas de la situació i que ja havien notificat a la propietat la necessitat d'actuar a la zona.

Jordi Torres ha celebrat que l'esllavissada no s'hagués produït en una hora en què el centre comercial estigués obert i on la circulació de vehicles fos important.

Informa Anna Pifarré
imatges Kevin Ribeiro Sergi Linares
Locució Ana Alamán

 

Informació relacionada