MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 21º

El Temps Darrera previsió

El PS demana agilitar els tràmits per accedir a la prestació d'atur

www.andorradifusio.ad

El Partit Socialdemòcrata veu urgent que el Govern modifiqui la prestació per desocupació involuntària i que ho faci abans dels dos mesos que preveia, com a termini màxim, la llei òmnibus.

El nombre de persones que està perdent la feina en aquesta situació creix cada dia i per això el PS proposa agilitar els tràmits per accedir a la prestació i rebaixar els requisits, ja siguin de cotització prèvia, d'inscripció al servei d'Ocupació o els requeriments de formació.

L'objectiu és eliminar les restriccions que actualment té l'accés a la prestació per garantir que aquelles persones que es quedin sense feina puguin fer front a les seves despeses.

La consellera general socialdemòcrata, Judith Salazar, creu que "s'han de redoblar els esforços" així com "escurçar el termini que ens van donar a la llei òmnibus per tal de modificar el reglament pel que fa als ajuts a la desocupació involuntària". En aquest sentit, Salazar assenyala que la setmana passada van enviar al Govern una sèrie de propostes.

Informa:  Ester Pons

 

Informació relacionada

18.208.132.33