MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

La quarta edició de L'Andart comptarà amb una setantena de participants, 25 d'Andorra

www.andorradifusio.ad

La propera edició de L'Andart tindrà uns 70 participants, 25 dels quals seran del país. Així ho ha informat el comissari de l'esdeveniment, Pere Moles, en una entrevista al programa "Ara i aquí" de Ràdio Nacional. Es tracta de la quarta edició d'aquest esdeveniment que acull obres d'artistes de diferents països.

L'Andart arriba a la quarta edició enguany i comptarà amb menys pressupost però més obres. Concretament, és previst que participin al voltant de 70 artistes i d'ells més d'una vintena són del Principat. Una de les novetats d'aquest esdeveniment creatiu que es durà a terme entre el juliol i el setembre és que els artistes han aconseguit més patrocinis privats. En alguns casos, d'empreses destacades, com ha explicat el comissari, Pere Moles.

Les creacions es podran veure entre Engolasters i el camí de les Pardines. El lema de les obres és "què passaria si ens haguéssim de confinar a les muntanyes?". Pere Moles, comissari de L'Andart, ha volgut destacar que si enguany no s'hagués pogut fer previsiblement no s'hauria tornat a repetir aquest format.

Torna a veure l'entrevista completa de l'Ara i Aquí a Pere Moles:

Informa: Pere Moliné

44.192.253.106