MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 19º

El Temps Darrera previsió

La Ràdio de festa major enceta les festes de Sant Julià de Lòria

www.andorradifusio.ad

La inauguració aquesta divendres a la tarda de la Ràdio de festa major ha estat el començament de les festes de Sant Julià de Lòria. El jovent de la parròquia forma part d'aquesta activitat i hi participa amb moltes ganes.

Una de les membres del grup de la ràdio, Ingrid Barina, ha explicat que "fins l'últim moment no sabíem si podríem fer aquesta activitat arran de la situació epidemiològica". Amb tot, aquest any hi haurà menys coses a fer, ja que "estem limitats per la Covid-19". 

Una altra de les membres, Judith López, ha remarcat que tot i això "hem intentat tenir activitats bones per al jovent". Demanen així que la gent hi acudeixí tot demanant que "s'hi porten bé per poder fer cada any una mica més". 

El primer concert ha estat el de Punkers Loves the 80's a la plaça de la Germandat. Per aquest dissabte estan previstes activitats per a tota la família, com les portes obertes a la piscina i la gimcana aquàtica per als més petits, l'aviada de coets i el ball de gegants i gegantons.

Al vespre, a partir de les sis de la tarda, un conjunt de concerts que animaran tothom que es vulgui atansar a les localitzacions de la parròquia.

Informa: Anna Mata