MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-2º /

El Temps Darrera previsió

El raonador rep la jove impulsora de la campanya per salvar el Prat Gran

www.andorradifusio.ad

La jove que promou la campanya 'Salvem el Prat Gran' d'Encamp i una companya s'han reunit aquest dijous a la tarda amb el raonador del ciutadà, que l'ha animat a perseverar en la seva iniciativa i li ha donat algun consell. Ariadna Blanch ha recollit més de 350 firmes a favor de la supervivència de l'espai de lleure del Prat Gran encampadà.

La lluita d'Ariadna Blanch per salvar el Prat Gran continua. Està disposada a seguir recollint firmes perquè no desaparegui l'espai de lleure encampadà. El Comú li va explicar aquest dimecres l'alternativa que proposen a l'antic càmping Internacional, però la jove no ho veu clar. "És una bona solució, però no hi estic d'acord perquè a un costat hi faran una ciutat esportiva d'aquí a uns anys i a l'altre costat hi faran edificis. El parc quedarà tancat", preveu.

Aquest dijous a la tarda ha anat a informar el raonador del ciutadà de la seva iniciativa i veure, així, quines accions pot emprendre. "Buscava ajuda, a veure què em podria dir, i m'ha donat algunes idees que crec que sortiran endavant", ha explicat Blanch.

Marc Vila l'ha animat a continuar endavant i n'ha destacat el compromís. "Li he dit que allò important, quan es vol una cosa, és mantenir-se, persistir, anar intentant convèncer la gent. Li he donat uns quants consells, però la protagonista és ella", insistia.

El raonador ha recordat que la seva institució està oberta a escoltar els joves i a ajudar-los en la mesura de les seves possibilitats.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

35.172.195.49