MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 20º

El Temps Darrera previsió

"Rebel" del Cirque du Soleil s'acomiada superant els 100.000 espectadors i amb el futur incert

www.andorradifusio.ad

Amb la incertesa de si tornarà l'estiu vinent, el Cirque du Soleil ha posat punt final a "Rebel". Es calcula que s'han igualat els 105.000 espectadors de l'any passat de "Diva". Andorra Turisme té clar que cal analitzar a fons per quin model s'aposta, si l'actual, o bé es fa un esforç per trobar un espai a l'alçada dels turistes.  

L'espectacle "Rebel", del Cirque du Soleil, ha abaixat el teló després de 22 representacions, per les quals han passat més de 100.000 espectadors, una xifra similar a la de l'any passat.

A falta de dades exactes, el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, es mostra satisfet i espera que la facturació superi la del 2018.

Guiant-se per les primeres enquestes, la nota mitjana dels espectadors és de 8,5 i més d'un 90% diuen que repetirien. Un aspecte que tindran molt en compte.

Budzaku remarca que ens darres anys unes "650.000 persones han vist aquest espectacle en total". Assenyala que primer han de reflexionar internament i després definir conjuntament amb el sector turístic si aquesta és la fórmula de futur que volen. Diu que "aquests són mesos complicats perquè s'ha d'analitzar tot i veure què més hi ha al món per mirar de sorprendre igual que hem sorprès aquests anys amb un espectacle d'aquesta magnitud".

La de diumenge podria haver estat l'última representació del Cirque du Soleil al Principat. Després de 7 anys, Andorra Turisme es marca l'octubre com a límit per decidir si renova la relació o aposta per un altre tipus d'esdeveniment per seguir sorprenent els visitants. Si la companyia canadenca torna, segur que no ho farà al recinte del Parc Central.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero-Vicente Bellot

 

Informació relacionada