MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 28º

El Temps Darrera previsió

Record de participants en la quarta cursa de cambrers de la mostra gastronòmica d'Ordino

www.andorradifusio.ad

En el marc de la mostra gastronòmica d'Ordino, cinquanta competidors han pres part en la quarta cursa de cambrers.

Ha estat una cursa oberta als estudiants de les escoles d'hostaleria i als professionals del sector. De mica en mica, aquests últims s'animen a prendre-hi part i, dels cinquanta competidors que s'han donat cita, la meitat eren treballadors del sector, passant de quatre a 25, com ha explicat la directora de l'escola Vatel, Roser Daban.

L'escola internacional en administració hotelera i turística ha organitzat l'esdeveniment que enguany era especialment atractiu, ja que repartia 1.100 euros en premis en metàl·lic. Tot i la dura competència, ha estat un alumne de la mateixa escola qui s'ha adjudicat el primer premi de 700 euros. Satisfet pel títol, també ha aprofitat per reivindicar la professió de cambrer. "Es veu per a la gent que no troba cap feina. Però en realitat no és gens obert a tothom. S'han de saber molts idiomes, tractar bé la gent...", creu Philippe Hasler.

Els competidors no ho han tingut fàcil. Han hagut de fer un recorregut amb una safata plena de gots de cervesa, tot superant obstacles, fent ziga-zagues entre cons i recollint una ampolla de terra.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Desirée Sala

54.236.59.154