MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 29º

El Temps Darrera previsió

El referent en el món del tapís Pièrre Fouché, estrella de les Jornades Tèxtils i de Puntaires

www.andorradifusio.ad

El sud-africà Pièrre Fouché serà el gran convidat de les Jornades Tèxtils i de Puntaires que la setmana vinent acull Escaldes- Engordany. En la dotzena edició, hi participen 450 puntaires. A més, hi haurà tallers i espectacles a l'aire lliure on fins i tot hi podrà participar el públic.

De divendres 19 a diumenge 12 d'octubre, Escaldes-Engordany mourà els fils d'una nova edició de les Jornades Tèxtils i de Puntaires, una edició en què la corporació es felicita per la participació del referent del món del tapís, el sud-africà Pièrre Fouché.

El conseller de Cultura del comú d'Escaldes-Engordany, Salomó Benchluch, destaca que les seves obres han aconseguit fama internacional pel realisme, ja que estan "basades en representacions fotogràfiques".

Dissabte, Fouché farà un taller de punta contemporània i la dissenyadora de feltre Linda Prema en farà un altre sobre l'art de pintar la llana. Ella mateixa realitzarà un tapís de gran format amb ajuda del públic a la plaça Coprínceps.

Diumenge al matí es farà la trobada de puntaires i el concurs de punta contemporània "amb quatre premis de 300 euros cadascun: a la tècnica, la creativitat, la innovació i el missatge".

Paral·lelament, a l'exterior del Prat del Roure, es representarà l'espectacle 'La Madeja', que combina el teixit i l'equilibri sobre cable. De moment, a partir de divendres es pot veure el resultat del treball dels alumnes al Centre d'Art.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Fernando Montero

34.204.198.244