MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 29º

El Temps Darrera previsió

Es reforça la vigilància a la zona de l'esllavissada per les fortes pluges

www.andorradifusio.ad

L'avís taronja del Servei Meteorològic per l'episodi de fortes pluges que es viurà aquest dimarts i dimecres ha fet reaccionar el Ministeri de l'Interior, que reforçarà la vigilància de la zona de la Portalada, a la Carretera General 1, on hi va haver una esllavissada l'agost passat.

L'avís taronja preveu l'arribada de fortes precipitacions, acompanyades d'un vent que pot arribar als 100 quilòmetres/hora als cims, especialment la matinada vinent, cosa que podria accelerar els moviments de purga natural a la Portalada.

Tot i que aquestes petites esllavissades no arribaran a la carretera pels elements de contenció que s'hi han instal·lat, Interior ha decidit destinar-hi efectius dels Bombers i de la Policia per controlar el pas dels vehicles.

Aquest desplegament se suma als controls rutinaris que tècnics i geòlegs fan per monitorar els moviments de rocs de la muntanya. Per prevenció, també es tancarà durant l'episodi de pluges l'aparcament de davant del Punt de Trobada. El centre comercial restarà obert i s'utilitzarà la zona d'aparcament interior. 

Informa: Sergi Cano

Informació relacionada

3.214.184.223